Elodie Mondo plooibuggy black

Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy autostoeladapters Elodie Mondo plooibuggy bekerhouder
Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy Elodie Mondo plooibuggy autostoeladapters Elodie Mondo plooibuggy bekerhouder
Elodie Mondo plooibuggy black
De Elodie Mondo plooibuggy is naast hip ook nog eens compact en handig. Kan mee als handbagage in het vliegtuig en is te gebruiken vanaf 0 maanden. Wordt geleverd met veiligheidsbeugel en draagtas.

Borg eenmalig

€ 50,00

€ 27,50
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Elodie Mondo plooibuggy black


Huurprijzen:
  • 1 maand € 75,00 per maand
  • 3 maanden € 49,00 per maand
  • 6 maanden € 35,00 per maand
  • 12 maanden € 27,50 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact.
Omschrijving
Op zoek naar een plooibuggy, die zowel compact, handig en ook hip is? Dan is de Mondo compacte plooibuggy van Elodie iets voor jou. De Mondo plooibuggy weegt amper 6.8kg. Je kunt deze plooibuggy zo compact inklappen dat deze als handbagage mee mag in het vliegtuig. Maar ook thuis en onderweg bespaar je hiermee veel ruimte.
In- en uitklappen doe je met slechts één hand binnen enkele seconden.

De Mondo plooibuggy is al vanaf de geboorte te gebruiken. Je kunt deze gebruiken met je groep 0-autostoel (d.m.v. adapters) of de bijpassende draagmand. Vanaf ongeveer 6 maanden tot dat je kindje 22 kg weegt kun je de Mondo als buggy gebruiken.
Het ruggedeelte kun je met een makkelijke druk- en trekbeweging plat leggen, zodat je kindje kan slapen. De UPF+ 50 zonnekap zorgt op zonnige of regenachtige dagen voor extra bescherming.

De Mondo heeft een ruime opbergmand met een passend rugzakje. De inhoud van de opbergmand kun je als het nodig is als rugzak meedragen.

Met de Mondo in haar unieke Elodie-look ben je klaar voor stijlvolle wandelingen met je kindje!

Je ontvangt de Mondo plooibuggy standaard met een veiligheidsbeugel en een draagtas waar je de buggy in op kunt bergen. Daarnaast zijn er nog diverse handige accessoires bij te huren.

Dit artikel is ook te koop via metmuisjes.nl

Accessoires

Autostoeladapters
Met de autostoeladapters kun je een groep 0-autostoeltje snel en gemakkelijk op de Mondo plooibuggy vast klikken. Zo kun je je (slapende) kindje makkelijk verplaatsen van je auto naar de Mondo buggy, zonder dat je hem of haar uit de autostoel hoeft te tillen. Wanneer je de autostoel op de buggy bevestig, kan de bekleding op de buggy blijven zitten. Hierdoor heb je tevens een extra zonnekap met UPF 50+ bescherming. De adapters zijn compatibel met meerdere merken autstoeltjes (BeSafe, Maxi-Cosi, Cybex).

Bekerhouder
Deze bekerhouder is een handige accessoire aan je Mondo buggy. Je plaatst er het flesje van je baby in of een een flesje drinken of een koffie to go voor jezelf. De bekerhouder kan bevestigd worden aan de duwstanf van de Mondo plooibuggy.

Gebruiksaanwijzing
Meer informatie vind je in de gebruiksaanwijzing.

Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.