Wobbel Original Pro

Wobbel Wobbel Wobbel
Wobbel Wobbel Wobbel
Wobbel Original Pro
De Wobbel is een balance board met een eigentijdse vormgeving. Geschikt voor jong en oud.
€ 9,00
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Wobbel Original Pro


Huurprijzen:
  • 1 maand € 30,00 per maand
  • 3 maanden € 16,00 per maand
  • 6 maanden € 12,00 per maand
  • 12 maanden € 9,00 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact.

Omschrijving
De Wobbel is een klassiek balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. De Wobbel  stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt niet alleen voor (jonge) kinderen maar ook voor volwassenen en ouderen. 

Door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm, inspireert de Wobbel kinderen en zorgt er voor dat het alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. 
De Wobbel werkt als een magneet op kinderen. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.
De Wobbel is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.
Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. Zo is het een ideaal opstapje voor bijvoorbeeld in de keuken om samen te koken of natuurlijk koekjes en taart te bakken. Maar ook heerlijk om in te chillen wanneer de Wobbel gebruikt wordt met een bijpassend deck en kussen.  Deze kunnen ook gehuurd worden.

Gebruiksaanwijzing
Meer informatie vind je in de Gebruiksaanwijzing

Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.