Stapelstein classic 6+1

Stapelstein Stapelstein Stapelstein Spellenboek Stapelstein
Stapelstein Stapelstein Stapelstein Spellenboek Stapelstein
Stapelstein classic 6+1
Stapelstein classic. Set van 6 balansstenen met een balanceboard
€ 12,50
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Stapelstein classic  6+1

Huurprijzen:

  • 1 maand € 40,00 per maand
  • 3 maanden € 20,00 per maand
  • 6 maanden € 15,00 per maand
  • 12 maanden € 12,50 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact.

Omschrijving
Urenlang spelen ze met de stenen van Stapelstein. Telkens is er weer iets nieuw te verzinnen om met deze multifunctionele stenen te doen. Stapelsteinen is speelgoed zonder een opgelegd speelpatroon, zgn. “open ended toys”. Ze zijn erg prikkelend voor de creativiteit en verbeelding van kinderen. 

De focus van Stapelstein ligt op:
-    Balanceren, door de stapelstenen een eindje van elkaar af te leggen kun je ze als stapstenen gebruiken en oefen je het balanceren. Je kunt er b.v. “de vloer is lava” mee spelen;
-    Zitten, je kunt er op zitten en door de stapelstenen te stapelen maak je hogere of lagere stoelen;
-    Leren, door de verschillende kleuren, kun je de kleuren oefenen of door ze op te stapelen kun je oefenen met tellen.
-    Spelen, Je kunt er heel veel spelletjes mee verzinnen. Je kunt ze stapelen, verstoppen, vullen, sorteren noem maar op. En weet je het even niet meer, huur er dan een handig spellenboekje bij met concrete suggesties voor bewegingsideeën die de individuele capaciteiten van kinderen versterken. 

Stapelstein is geschikt voor kinderen ouder dan 1 jaar. Maar ook oudere kinderen spelen er graag me. Ze zijn gemaakt van Polypropeen/PP05. Dit is een lichtgewicht materiaal dat eenvoudig gerecycled kan worden. Een stapelsteen weegt 180 gram, heeft een diameter van 27 cm en is 12 cm hoog. Een stapelstein is bestand tegen kou en warmte. Het is reukloos, waterbestendig en 100% recyclebaar en eenvoudig te reinigen.

Het is gemaakt van een lichtgewicht materiaal (Polypropeen/ PP05) en kan eenvoudig gerecycled worden.
Eigenschappen : Licht gewicht, 180g. Bestand tegen kou en warmte. Reukloos. Waterbestendig. 100% recyclebaar. Eenvoudige reiniging. Diameter 27 cm. Hoogte 12 cm. Geschikt voor kinderen ouder dan 1 jaar.

Accessoires
Huur er een boek bij met nog meer bewegingsideeëen bij het spelen met Stapelstenen. De bewegingsideeën versterken de individuele capaciteiten van kinderen..

Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.