Deryan draagbare kinderbox

Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox
Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox Deryan draagbare kinderbox
Deryan draagbare kinderbox
De Deryan draagbare kinderbox is ideaal om mee te nemen tijdens je vakantie of bij familiebezoek.
€ 6,50
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deryan draagbare kinderbox

Huurprijzen
  • 1 maand € 21,00 
  • 3 maanden € 12.00 per maand
  • 6 maanden € 9,00 per maand
  • 12 maanden € 6,50 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact.
Omschrijving
 Met de DERYAN Draagbare Kinderbox heb je op iedere plek een veilige speelplek voor je kleintje. De box zet je supersnel op en klap je ook weer heel snel in.
Door de veilige vergrendelingen kan de box niet inklappen. Met deze box heb je altijd een veilige speelplek voor je kindje bij de hand. B.v. in de tuin, bij familie- of vriendenbezoek, op vakantie of bijvooorbeeld op het strand. Deze box geeft kruipende baby's een veilige speelplek en door de royale afmetingen voldoende speelruimte. Zelfs voor 2 kindjes. Schoonmaken gaat heel eenvoudig met een sopje. Met de handige en stevige draagtas neem je de DERYAN Draagbare Kinderbox makkelijk overal mee naartoe, zodat jouw kinderen kunnen spelen waar en wanneer ze maar willen. 
Je kunt je kindje via de opening aan de bovenzijde in de Draagbare Kinderbox zetten, maar ook via de open te ritsen opening aan de zijkant. Door de panelen van gaas ventileert de Draagbare Kinderbox. Prettig tijdens de warme zomermaanden! 

✔ Luxe design verpakt in een draagtas met draagriem
✔ Voorzien van ventilerend gaas aan de zijkanten
✔ Gemakkelijk op te zetten ( in 2 seconden)  én in te klappen (binnen 8 seconden)
✔  Materiaal: IJzeren frame, polyester, brandvertragend én muggengaas met maaswijdte van kleiner dan 1mm
✔ belastbaar tot Maximaal 100kg
✔ :Afmetingen uitgeklapt 135 x 75 cn
                              ingeklapt 30 x 30 x 70
✔ Gewicht 6,2 kg
✔ Geschikt voor kinderen vanaf 0 tot en met 6 jaar

Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.