Coblo box 200

Coblo box 200 Coblo Coblo Coblo Coblo box 200
Coblo box 200 Coblo Coblo Coblo Coblo box 200
Coblo box 200
Box met 200 magnetische bouwstenen.
€ 17,50
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Coblo box 200 stuks

Huurprijzen:
  • 1 maand € 40,00 per maand
  • 3 maanden € 22,00 per maand
  • 6 maanden € 17,50 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact.
Omschrijving
Coblo zijn magnetische bouwstenen, waarmee je zowel twee- als driedimensionaal kunt bouwen. De blokken hebben verschillende vormen. Dit garandeert urenlang speelplezier. Door de magneten in de stenen, klikken de stenen makkelijk aan elkaar. Telkens bedenken ze weer wat nieuws om te bouwen met Coblo. Torens, kastelen, voertuigen, raketten, niets is te gek. En het leukste is natuurlijk om hetgeen je gebouwd hebt om te gooien.

Coblo is open ended speelgoed. Dit betekent dat er geen spelregels zijn. Kinderen bepalen zelf wat ze bouwen. Dit helpt de fantasie en creativiteit van kinderen te ontwikkelen.

De Coblo box 200 bevat 200 bouwstenen in verschillende formaten. Deze box biedt naast het vrij bouwen ook de mogelijkheid om kinderen op een leuke en inspirerende manier kennis te laten maken met kleuren, vormen, cijfers en letters. In deze box vind je een set opdrachtkaarten met in totaal 74 educatieve opdrachten.

Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.