Coblo knikkerbaanbox

Coblo knikkerbaanbox Coblo knikkerbaanbox Coblo Coblo Coblo
Coblo knikkerbaanbox Coblo knikkerbaanbox Coblo Coblo Coblo
Coblo knikkerbaanbox
Veelzijdige box met ruim 200 onderdelen. Bouwstenen, knikkerbaan onderdelen, poppetjes en onderstellen van auto's
€ 22,00
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Coblo knikkerbaanbox

Huurprijzen:
  • 1 maand 50,00 per maand
  • 3 maanden 30,00 per maand
  • 6 maanden 22,00 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact
Omschjrijving
De Coblo knikkerbaanbox bevat ruim 200 onderdelen, waaronder magnetische bouwstenen, buizen om een knikkerbaan te maken, balletjes, 4 magnetische poppetjes en 2 auto-onderstellen om zelf de prachtigste voertuigen te maken. 

Coblo zijn magnetische bouwstenen, waarmee je zowel twee- als driedimensionaal kunt bouwen. De blokken hebben verschillende vormen. Dit garandeert urenlang speelplezier. Door de magneten in de stenen, klikken de stenen makkelijk aan elkaar. Telkens bedenken ze weer wat nieuws om te bouwen met Coblo. Torens, kastelen, voertuigen, raketten, niets is te gek. En het leukste is natuurlijk om hetgeen je gebouwd hebt om te gooien.

Coblo is open ended speelgoed. Dit betekent dat er geen spelregels zijn. Kinderen bepalen zelf wat ze bouwen. Dit helpt de fantasie en creativiteit van kinderen te ontwikkelen.


Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.