BeSafe newborn draagzak Haven anthracite Forest

BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite
BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite BeSafe babydraagzak Haven anthracite
BeSafe newborn draagzak Haven anthracite Forest
BeSafe Haven een newborndraagzak. Perfect voor de eerste 6 maanden, maar kan gebruikt worden tot 12 maanden.
€ 7,50
Prijs per maand. Voor uitleg huurprijs en verzekering zie omschrijving
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

BeSafe newborn draagzak Haven anthracite Fores

Huurprijzen:
  • 1 maand € 35,00 per maand
  • 3 maanden € 25,00 per maand
  • 6 maanden € 17,50 per maand
  • 12 maanden € 12,50 per maand
  • wil je een andere huurperiode? neem dan even contact met ons op via contact.
Omschrijving
De BeSafe newborn Haven draagzak is speciaal ontworpen voor pasgeborenen. Bij het ontwerp is 100% aandacht gegeven voor ergonomie en de draagzak heeft unieke functies.

De newborn draagzak Haven van BeSafe is speciaal ontwikkelt voor de eerste 6 maanden, maar hij kan prima gebruikt worden tot je baby een maand of 12 oud is.
De Newborn Haven heeft een diepe zitting. Hierdoor zit je baby met de knietjes boven de heup, de natuurlijke M-positie. De newborn Haven ondersteunt een ronde C-vormige rug. De extra zachte stof van de draagzak, past zich aan aan de baby, ondersteunt de natuurlijke positie en zorgt er voor dat de armpjes omhoog blijven.


Newborn Haven biedt veel comfort,zowel voor de pasgeborene als voor de ouders. De schouderbanden hebben een zachte vulling waardoor ze aangenaam aanvoelen en je kunt ze uitvouwen zodat ze tot over je schouders komen. Hierdoor geven ze meer steun aan je schouders.

De Newborn Haven draagzak is zeer gemakkelijk te gebruiken. De tailleband bevestig je met één klik en je spant hem aan met het riempke. De schouderbanden bevestig je eenvoudig met de Flex-Shape Buckles en span je aan terwijl je de draagzak aan hebt.

De buitenkant van de draagzak is gemaakt van gerecycled plastic wat duurzaam en vlekbestendig is. De binnenzijde van de Newborn Haven drager is gemaakt van katoen en TENCEL™. TENCEL™ is gemaakt van duurzaam hout en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. 
Het is van nature zacht en ademend. 

Verzekering
Sluit een Huren voor Kids verzekering af en je product is verzekerd voor gebruiksschade. Onze schadeverzekering vergoedt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voorwaarde is dat de schade ontstaan is door normaal gebruik van de gehuurde producten. De volledige voorwaarden vind je hier.